woensdag 22 mei 2013

DSB | Griep | Moe zijn is ook een opgave

Dit zijn drie channelings uit 2009. 

1. Dirk Scheringa en de banken

Het zijn zorgelijke tijden in de bankwereld. Vandaag (12/10/09) ging de bank van Dirk Scheringa op de wip, de DSB. Het blijft nog een poosje doormodderen onder twee curatoren, maar die gaan het niet trekken. Het is een beetje het zelfde als met die mannen van Enron, een mega-energiebedrijf in de VS, en later met de kredietverstrekkers daar. De lust naar geld is zo enorm en allesoverheersend, dat alles ervoor vernietigd mag worden.

Dirk Scheringa zit wat dat betreft ook op de wip, niet alleen zijn bank. Dirk is stinkend rijk geworden met de verkoop van in Groningen gestookte wodka in aan de Russen. Veel slimmer kun je geen zaken doen. Containers vol met het spul werden in Rusland gebotteld en verkocht. Made in Grunn.

Maar Dirk begon langzaam aan wat megalomane trekjes te krijgen. Hij wilde als gerespecteerd lid van de gemeenschap instituten achter laten die hemzelf zouden overleven. En nu loopt het een beetje mis met de instituten die zijn naam dragen. Niet dat Dirk niet integer is–hij is strikt zakelijk, hij zal je nooit bewust belazeren, maar de lust naar centjes is enorm gebleken, en koopsompolissen aansmeren was een manier waarop nog meer centjes konden worden verdiend. Hij kan zeggen dat alle mensen die polissen van zijn bedrijf hebben gekocht goed geïnformeerd waren en zij hun contracten met open ogen zijn aan gegaan. En dat is ook zo.

Nu gaat Dirk’s ego de weg van alle vlees. Hij zal, als zijn bedrijf mag blijven bestaan, zichzelf helemaal moeten vernieuwen. Hij moet proberen de geldzucht te overwinnen en te leren leven met wat genoeg is en alle ijdelheid overboord gooien. Hij is geen uitzondering en er zijn vele CEO’s die veel doortrapter zijn. Ook zij komen één voor één aan de beurt.

2. Griep

De griep die momenteel over alle continenten is verspreid, is het gevolg van medische experimenten die het tegenovergestelde beoogden. De onkunde bij de medici is zo groot, dat ze ook dit niet goed deden. Het laboratorium dat het virus maakte om een griepvirus te bestrijden, ligt in een drukke wijk van Mexico Stad en het mag best een wonder worden genoemd dat er geen grote rampen zijn gebeurd tijdens de ontwikkeling van het virus. Aardbevingen zijn er niet vreemd, denk maar eens aan het WK voetbal van 1980, toen de hele stad net weer was opgebouwd na een verwoestende aardbeving, kracht 7,9.

De Bovenwereld is hard bezig geweest om te voorkomen dat de griep gemaakt zou worden en in tweede instantie dat het virus zich niet al te zeer over de wereld zou verspreiden. Het is namelijk zo dat wij in de gaten hadden dat ook deze griepvariant gebruikt zou worden om veel geld te verdienen.

Het HIV virus heeft dezelfde, commerciële achtergrond. Alleen konden de laboranten de gevolgen van hun daden niet overzien en helemáál niet toen een paar primaten ontsnapten aan hun toezichthouders. Deze primaten deden wat primaten erg goed kunnen: zich voortplanten en zo werd het virus allereerst onder primaten en daarna onder mensen verspreid. Er was geen antivirus, toen.

De verspreiding van de “Mexicaanse griep” moet op een andere wijze voorkomen worden. Zoals altijd wachten de medici totdat iemand besmet is, en dan pas komen ze in actie. Het is daarom goed dat mediums de kans krijgen om hun eten te zegenen door middel van handoplegging en het uitspreken van een (willekeurig) gebed om de hulp van de Bovenwereld te vragen. De doorgegeven energie zal in hoge mate bijdragen aan het energetisch zuiveren van het voedsel. Maar als het in het Grote Plan staat, zal iemand overeenkomstig dat plan, toch ziek worden.

3. Moe zijn is ook een opgave

De vorige keer schreef Netty over het leren “nee” zeggen. “Nee” zeggen als iets niet bevalt, “nee” zeggen als blijk van irritatie, om grenzen aan de opdringerige buitenwereld aan te geven. Maar ook, en dat tegelijkertijd, om dat vanuit liefde te doen en niet om anderen te kwetsen of te beledigen.







Vriendelijk een grens trekken is erg moeilijk. Het werkt namelijk ongeveer als volgt: Je trekt pas een grens wanneer er overheen gegaan wordt; als er al overheen is gegaan, maar dat gebeurt in de regel onder invloed van vermoeidheid. Bij al te grote vermoeidheid kost het heel veel moeite om je grenzen te bewaken. Je kunt niet goed meer denken, je lijf doet pijn, zeker je onderrug, je voelt je belazerd. En dan moet je vanuit liefde en mededogen je grenzen stellen. Valt bepaald niet altijd mee.

Bij grote vermoeidheid komt irritatie als een sneltrein opzetten. Om niets spring je uit je vel, om niets ga je de buurman met een bijl te lijf… de basis van dit gedrag is vermoeidheid. De beste manier om vermoeidheid te neutraliseren heet slapen. “In het algemeen”, moet ik toevoegen, want er zijn nog meer manieren om vermoeid te raken waarbij slapen bijna geen zin meer heeft.

Allereerst is daar héél grote drukte die veel te lang aanhoudt. Je kunt dan de drukte niet meer loslaten, je bent er dag en nacht mee bezig, je kan er niet van slapen, je ligt te woelen en te tobben, de lakens drijfnat van het zweet. Oplossing: ga vier maanden slapen en aansluitend een half jaar op vakantie. Nou ja… jullie begrijpen wat ik bedoel. Stap uit de drukte voor de drukte je overwerkt maakt of voor een burn out zorgt. Hier is de remedie dus eigenlijk ook: slapen.

De volgende oorzaken zijn van een meer persoonlijke aard; ze hebben te maken met eten en drinken. In de traditionele Chinese geneeskunde gaat men ervan uit, dat uit álles dat iemand binnenkrijgt, het allerbeste energetische deel gehaald moet worden. Dat deel wordt doorgestuurd naar de Long, die daar de eerste beschermlaag moet vormen tegen allerlei ellende van buiten. Soldaatjes, zeg maar. Het zijn soldaatjes achter de Chinese muur (de huid, dus) die de barbaren buiten de deur moeten houden.

Het is duidelijk dat de kwaliteit van het eten en drinken in hoge mate bepaalt hoe hoog de kwaliteit van de bescherming is, hoe fit de soldaatjes zijn, zo gezegd. Onfitte soldaatjes kunnen de barbaren niet tegenhouden. Soldaten verliezen hun conditie door teveel alcohol, door suiker, door tarwemeel, door teveel vet en te weinig groenten. Vlees is gecompliceerder omdat mensen met bloedgroep B van nature beter vlees kunnen verteren. Bloedgroep A draait het beste op groenten en fruit.

Probeer in de komende tijd eens beter te letten op wat je eet. Houd een teveel aan koud voedsel buiten de deur, ook als het warm is helpt thee beter. Hoeveel vlees eet je? Ben je A of B? Probeer het uit, een zomer zonder vlees en kijk eens hoe je je aan het einde van de zomer voelt. Stukken beter, dat kan ik beloven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Earth Calling Niburu! Earth Calling Niburu!

De laatste dagen zie ik regelmatig teksten van Niburu op Facebook voorbijkomen over contacten met buitenaards leven. Is dat nou zo bijz...