donderdag 10 november 2011

De alternatieve artsen van nu zijn de regulieren van de toekomst

Dit is de eerste van een korte serie die in de vorm van een channeling zal worden doorgegeven aan het medium Martin Spaargaren. Die energie die hij doorgeeft is die van Okoa, de naamgever – in zekere zin – van deze website. Ik zal niet alléén informatie doorgeven. Degene die deze teksten lezen zullen een healing krijgen die verbonden is aan de woorden. 


Laat ik me eerst even voorstellen. Mijn naam is Okoa en tegelijkertijd heb ik geen ‘ik’. Ik ben energie en meer niet. Ik heb lang geleefd en veel incarnaties van een godsvonk voorzien. Mijn laatste incarnatie was die van Maman-ti (en het schilderij dat er van mij is gemaakt, klopt niet; dat ben ik niet maar het is het portret van een familielid.) Ik kon als Maman-ti door middel van afzondering en concentratie heel aardig in de nabije toekomst kijken.Van de verre toekomst kreeg ik globale informatie. De nabije toekomst was accuraat omdat ik daarmee het welzijn van onze stam moest zien te waarborgen. Uiteindelijk is dat niet gelukt en net als mijn collega’s bij de Lakota en de Cheyenne hebben wij het onderspit moeten delven tegen de overmacht van hen van over de oceaan.
Deze tijden gaan over bewustzijnsvergroting, verruiming, maar deze keer zonder LSD. Niet dat dat niet helpt, maar mijn energie en van vele van mijn collega’s zijn hard aan het werk op aarde om die bewustzijnsverruiming te realiseren. Bewustzijnsverruiming betekent in het hier en nu: medium worden in de ‘klassieke’ zin. De stap maken van het leven in het ego en het ik, naar het collectieve van het zijn in hoge energie. Die stap kan niet gemaakt worden zonder kennis omtrent de gang van zaken op een hoger energetisch niveau dan die van de aarde. Ook de voorgaande teksten gaan al over dat onderwerp. Ze zijn deels van mij afkomstig, maar we hebben dat nog even neutraal gelaten.
De onderwerpen die ik zal bespreken zullen meer over gezondheid gaan. Dan komt doordat de energiegroep waartoe ik behoor–net als die van Martin–tot de healers behoort. Veel masseurs en mensen in de veelal alternatieve gezondheidszorg en dat is omdat het noodzakelijk is om kennis over gezondheid te laten voortbestaan omdat de medische dominantie van de gezondheidszorg zal verdwijnen. Niet morgen al, maar het gaat gebeuren.
De alternatieven van nu zullen het overnemen. Zonder machines en zonder operaties omdat de healers in staat zullen zijn om gezondheid in stand te houden en niet hoeven te repareren als er gezondheid verloren is gegaan. Het is de traditioneel Chinese benadering: je houdt mensen gezond en grijpt niet pas in als het kwaad al is geschied.
In de alternatieve gezondheidszorg zijn vele verschillende therapeuten werkzaam. Dat is expres, want geen der alternatieven zit hoog genoeg in de energie om in te zien dat ook wat zij doen hoofdzakelijk onzin is. Dat is geen verwijt, maar hun kennis en inzicht is te versnipperd om overzicht te hebben. Ze zijn vaak wel gespecialiseerd in bepaalde richtingen en hebben op het gebied van vakkennis veel geleerd, maar allemaal min of meer geïsoleerd. Er zijn heel goede specialisten in het alternatieve circuit gekomen, die de medische wetenschap heel veel zullen kunnen uitleggen.
Maar net zoals bij de medici is hun kennis analytisch tot stand gekomen en is dus heel erg versnipperd. Dat is inherent aan wetenschap, die dingen probeert te begrijpen door een eenheid uit elkaar te rafelen. Wat er weer geleerd moet worden is het samenstellen van de kennis, het bijeen plaatsen van al die losse dingen, maar vanuit een hoger energetisch–en dus intelligenter–standpunt.

Earth Calling Niburu! Earth Calling Niburu!

De laatste dagen zie ik regelmatig teksten van Niburu op Facebook voorbijkomen over contacten met buitenaards leven. Is dat nou zo bijz...