woensdag 15 februari 2012

Zoek de goeroe niet buiten jezelf!

Mensen die dit lezen zijn afkomstig uit hoge energielagen. Deze teksten zijn bestemd voor de mensen die ze kunnen lezen. “Uit hoge energielagen” betekent in feite dat zij afkomstig zijn van energielagen die zich op de rand van de Engelenergie bevinden. 

Engel-energie incarneert niet, Meester–energie wel; de lezers zijn allemaal Lichtmeesters. De Lichtmeesters – het zijn er echt heel veel – zijn niet voor niets momenteel op aarde, ze hebben een taak, een opdracht. Maar Lichtmeesters hadden er vaak geen zin in… Ze werden gestuurd, ze moesten gaan, terwijl ze dachten dat ze klaar waren met de incarnaties. Nu moesten ze weer die aardse ellende in…   




Het is bepaald ook niet niets: Lichtmeesters moeten helpen met het realiseren van de energieverhogingen die eraan zitten te komen en voor een deel al gerealiseerd zijn. Die steeds grotere verhogingen moeten door steeds sterkere Lichtmeesters gedragen worden, zonder Lichtmeesters (waaronder zich de 64.000 Boeddha’s bevinden) kan de energieverhoging niet plaatsvinden. 
De Lichtmeesters incarneerden en kwamen in energielagen terecht, die ze zelf als energie al volkomen ontgroeid waren. Kinderen groeiden op in lage–energie omstandigheden, waartegen ze maar amper opgewassen zijn. Maar het zijn Lichtmeesters en ze krijgen te verhapstukken wat ze kunnen verwerken. Ze krijgen wat de bedoeling is om te leren en wat ze aankunnen. Opgroeien in een omgeving die niet aansluit met wie de Lichtmeester in essentie is, levert veel problemen op, dat zien we overal om ons heen. Kinderen lopen allerlei tics en neuroses op, ADHD door slechte voeding - er zijn nog andere oorzaken. Kinderen kunnen reageren door zich af te sluiten, ze “verdwijnen in het niets” om maar van de negatieve aandacht van de lege–energie omgeving af te zijn. Maar heel langzaam keert voor hen het tij ten goede. De kinderen zijn de Lichtmeesters die de toekomstige energie moeten gaan dragen, de ouders kunnen dat niet, een enkeling daargelaten. De kinderen zullen langzaamaan uit hun isolement tevoorschijn komen en hun taken gaan uitvoeren. 
Dan de ouders. Veel ouders zijn als hun kinderen, ook Lichtmeesters, en ook door een vreselijke jeugd van iedere vorm van zelfvertrouwen beroofd. Zij groeiden mee met de energieverhogingen die vanaf begin 1992, dus al 20 jaar geleden, begonnen zijn. Ze hebben de Beatles nog meegemaakt, “het Oosten” dat zij meebrachten naar het Westen, ze maakten kennis met aparte figuren uit een traditie die heel erg op de hemel gericht was en de aarde veronachtzaamden. De hippies waren hun studenten in het Westen, sommigen vertrokken voor de rest van hun leven naar India. Het Westen maakte kennis met goeroes, leraren in exotische leren, die op een of andere wijze in verband stond met heel oude wijsheid. Die inzichten zijn in de bergkloosters van Bhutan, Nepal en Birma bewaard gebleven en van daaruit hebben ze er eeuwen over gedaan om het Westen te bereiken. Boeddha, Jezus en zijn leraar Chandiman na hem en weer later Mohammed, waren allemaal postbodes die oude wijsheid en kennis ronddeelden. 
De ouders volgden goeroes, net als de Beatles, en doen dat in feite nog steeds. Dat is jammer, want net als zijzelf zijn de oude goeroes Lichtmeesters. Maar er is een verschil, namelijk, dat de oude goeroes aansluiten bij het kennis- en inzichtsniveau van een aantal decennia geleden. En een aantal decennia geleden was kennis- en inzicht iets meer dan nul. De kennis en inzichten van de huidige Lichtmeesters zouden toen niet verwerkt kunnen worden, die sluit aan bij het “instapniveau” van de jonge Lichtmeesters van nu.
En ondertussen zijn er nog steeds Lichtmeesters die goeroes zoeken en vinden. Vervolgens blijven ze de rest van hun leven aan “hun” goeroe plakken. De achtergrond is, dat deze Lichtmeesters te weinig zelfvertrouwen hebben, om zichzelf als leraar te manifesteren. Ze volgen liever, ongeacht hoe hoog hun energie ook mag zijn. Ze hebben dezelfde kennis en zichten als degene die ze volgen, ze zijn alleen nog niet in staat om hun eigen verhaal, die in essentie dezelfde is als van elke goeroe, over te brengen. Ze kunnen het wel, maar durven het nog niet en ze denken vaak dat “iemand anders het veel beter kan dan zijzelf”. Onzin. Hondenkoek.


Zoek de goeroe niet buiten jezelf, maar in jezelf. Dat is namelijk de kern van de goddelijke opdracht van de Lichtmeesters: Wees een leraar voor anderen die nog niet goed in de gaten hebben waaruit de oude wijsheid en kennis bestaat. Wees hun leraar en zet ze zo snel mogelijk op eigen benen! Als er nog vragen zijn, kunnen ze zo nodig altijd langskomen voor meer informatie, maar zorg, dat ze zo snel mogelijk hun eigen leraarschap gaan invullen. En dat lukt nooit, als de Lichtmeester de goeroe buiten zichzelf zoekt!

Earth Calling Niburu! Earth Calling Niburu!

De laatste dagen zie ik regelmatig teksten van Niburu op Facebook voorbijkomen over contacten met buitenaards leven. Is dat nou zo bijz...