dinsdag 13 september 2011

Opzij! Opzij! Opzij!

De verhoging van de trillingen op aarde zorgt er voor dat de ervaring van tijd anders is dan voorheen. Tijd is een menselijk bedenksel, de Bovenwereld kent geen tijd, daar gebeurt alles in het nu. 

Dat geeft last met de communicatie met mediums, omdat zeker de beginner geneigd is om in "agendatijd" te blijven denken. Dan krijgt hij door dat er iets zal gaan gebeuren (een stukje toekomst zowaar) maar dan zit er geen duidelijke tijd bij, bijvoorbeeld: "Volgend jaar, eerste helft van januari." Vergeet het maar, dergelijke informatie bestaat Boven niet. Als iemand iets doorkrijgt met informatie over "de toekomst", kan hij alleen maar diep zuchten en denken: "We zullen het rustig afwachten..."

De overgang van Ik naar Wij houdt onder andere in, dat het menselijke denken in tijdseenheden losgelaten gaat worden. Tijd heeft met angst te maken en met controle; tijd is in die zin inderdaad een dimensie. Agenda-denken agendeert een toekomst die de illusie van zekerheid oplevert. 

Genau!
Als je leeft zonder angst voor de toekomst, zal je merken dat veel onvrede over het leven in het nu, wordt gevormd door de rampfantasieën. Stel dat [hier volgt een willekeurige rampfantiasie]: dus laat ik me maar goed verzekeren, indekken, uitdokteren hoe ik dat kan voorkomen... terwijl het niet meer is dan fantasie! Is de rampfantasie nu actueel? Nee? Ga dan alsjeblieft leuke dingen doen!



Agendadenkers merken steeds vaker dat hun planningen op losse schroeven (komen te) staan. Helemaal het lange termijn plannen loopt fout. De site waarop wordt bijgehouden hoe premier Rutte zijn plannen uitvoert, toont aan dat het plannen doorgaans op niets uitloopt. De beloften die Prinsjesdag opsieren/ontsieren zullen slechts voor een klein deel worden uitgevoerd. Mocht de oppositie denken, dat zij het wel beter zullen doen - nee, voor hen geldt het zelfde. Rutte heeft een zware taak in een wereld die hij niet meer begrijpt en steeds minder onder controle kan krijgen of houden. Zijn opvolgers zullen hetzelfde hebben.


Gebeurtenissen volgen in hoog tempo. Mensen leven nu drie dagen per dag, 's morgens een dag, 's middags een dag en 's avonds nog een. Het zijn heftige dagen, omdat er in die tijd nog steeds karma wordt opgelost, er is amper tijd om te verwerken. De ene kwaal is nog niet verdwenen of de andere is er al weer en het houdt maar niet op. Er is geen rust meer, mensen werken zich kapot in een steeds hoger tempo, waarbij de prestaties van de werknemer steeds meer worden opgevoerd - de helft van de mensen in Europa heeft een depressie, de andere helft een burn-out. Dat heeft te maken met de verhoging van het trillingsgetal van de aarde, we zijn collectief op weg naar de activering van het vierde chakra, Anahata, het hart-chakra. Wie kan er mee, wie kan er niet mee? Wees niet bang.

Earth Calling Niburu! Earth Calling Niburu!

De laatste dagen zie ik regelmatig teksten van Niburu op Facebook voorbijkomen over contacten met buitenaards leven. Is dat nou zo bijz...