donderdag 6 oktober 2011

Lichtvoeding en gezondheid

Mensen worden in rap tempo zieker, de budgetten voor de gezondheidszorg rijzen al jaren de pan uit, zijn steeds te klein en het lijkt allemaal niet te helpen. Er lijkt geen relatie te bestaan tussen de hoogte van het budget en de gezondheid van de bevolking. Nou ja, de statistieken worden anders berekend, want tegenover zulke geldinjecties moeten wel klinkende resultaten staan.

De veroorzaker van al dat ongemak is de verhoging van het trillingsgetal van de aarde. De fijngevoeligheid van mensen neemt enorm toe. Dat uit zich op vier hoofdterreinen, namelijk 
(1) relaties, 
(2) werk, 
(3) wonen en 
(4) voeding. 
Relaties en werk overlappen elkaar in zekere mate, bij 'voeding' zou 'gezondheid' gezet kunnen worden. 

(1) Relaties

Hoog-gevoelige mensen merken dat hun oude kennissenkring langzaam maar definitief wordt vervangen door een andere kring, bestaand uit andere hoog-gevoelige mensen. Laaggevoelige mensen zoeken elkaar ook op. Omdat de hoge- en lage energieniveaus niet meer bij elkaar passen lopen huwelijken en masse op de klippen;

(2) Werk

Hoog-gevoelige mensen zijn steeds minder bereid om voor alleen maar geld aan het werk te gaan, er is sprake van een groeiend aantal bedrijfjes dat zich om de aloude bedrijfsstructuren heen beweegt. Hebzucht, macht en status worden steeds minder een drijfveer om ergens te gaan werken. Bedrijven die niet in staat zijn om de lol weer op de werkvloer te krijgen, de macht van de financiële baas te breken, de accountants de deur uit te gooien en de aandeelhouders te neutraliseren, is ten dode opgeschreven, hoeveel trucs er nog zullen worden gebruikt om die macht in stand te houden;

(3) Wonen

Hooggevoelige mensen hebben steeds meer last van de lage energie van de buren. Ze wonen te dicht bij elkaar op een hoop in steden. Er zal (met respect voor de natuur) een uittocht naar de natuur gaan plaatsvinden. Eigenlijk is dit een schaalvergroting ten opzichte van 'relaties' en 'werk'.

(4) Voeding & Gezondheid

Hoog-gevoelige mensen zijn degenen die met de verhoogde trilling van de aarde mee kunnen. Zij groeien door van Ik naar Wij, zij vormende de spirituele GGD. Die trillingsverhoging veroorzaakt ziektes bij mensen die niet mee kunnen. Een aardige vergelijking misschien: het ei in de magnetron. Het duurt maar even of het ei klapt uit elkaar. Dat ei kon niet met de trillingsverhoging mee.

Wolf Coaching maakte dit plaatje


Het menselijk lichaam heeft ook verschillende trillingsniveaus, meestal weergegeven in de vorm van chakra's. Het wortelchakra onder bij de stuit trilt het traagst, daaraan verbonden is de werking van de dikke darm. De energie van de dikke darm werkt het traagst van alle energie in het lichaam. 

Maar het trillingsniveau van zelfs de dikke darm verhoogt momenteel. In de nabije toekomst zal daardoor de dikke darm vlees niet meer kunnen verwerken; alle mensen worden vegetariër. De intolerantie voor rood vlees neemt snel toe, voor varkensvlees geldt het zelfde. Er komt een verschuiving naar de consumptie van vis, kip en kalkoen omdat het lichter verteerbaar is. Alle zwaar verteerbare voeding zal verdwijnen en anders wel degene die het blijft eten. Vegetariërs eten "raw food". Hoogwaardige groenten, die rauw worden gegeten. Die zijn al op de markt, hun klantenaantallen zullen sterk toenemen. 

Maar uiteindelijk zal men van lucht gaan leven - zuivere energie in feite, waarbij de zon het hoofdaandeel afgeeft. Die mensen zijn er al. Niet veel, maar er zijn mensen die vrijwel niet eten of drinken en oergezond zijn, iets dat volgens de gangbare opvattingen onmogelijk is. Gedwongen voeding in inrichtingen wordt hun deel, waardoor ze doodziek worden. 

1 opmerking:

Earth Calling Niburu! Earth Calling Niburu!

De laatste dagen zie ik regelmatig teksten van Niburu op Facebook voorbijkomen over contacten met buitenaards leven. Is dat nou zo bijz...