maandag 3 oktober 2011

De wederkomst van Christus op aarde

The New Age -- de Nieuwe Tijd, net wat u zegt -- wordt gedragen door de mensen zelf. De nieuwe tijd bestaat niet zonder mensen om het vorm te geven; de nieuwe tijd bestaat niet buiten mensen. Het gaat namelijk om groei van menselijk bewustzijn en daar heb je mensen bij nodig.




De energielift van het Aquarius-tijdperk is de wederkomst van Christus
Vanuit verschillende spirituele tradities weet men al heel lang dat de Nieuwe Tijd eraan zit te komen, sterker nog, het is nu druk bezig gerealiseerd te worden. De Noord Amerikaanse Prairie Indianen probeerden de komst van het hogere energie uit de nieuwe tijd te versnellen door middel van dagenlang dansen  (in de hoop om van de door blanken gebrachte ellende af te komen.) De bewoners van Zuid- en Midden Amerika wisten dit ook al heel lang, daar hadden ze eigen termen om dit aan te geven, zoals "de terugkeer van de Zevende Zon". Zeer veel oude volkeren hadden een gedegen kennis van astrologie en waren in het bezit van uitstekende wiskunde om op basis daarvan de omloop van planeten te berekenen. De Maya's spanden de kroon, die hadden de meest exacte tijdsberekening van alle volkeren ter wereld tot de uitvinding van de atoomklok.

De term die de Nieuwe Tijd aangeeft bij de Boeddhisten, is "de vijfde incarnatie van de Boeddha"; binnen het christendom doet "de wederkomst van Christus op aarde" als aanduiding de ronde. Het is merkwaardig, dat men binnen het christendom lijkt te wachten op de fysieke terugkeer van Jezus. Laat ik u melden dat de energie die Jezus incarneerde, sindsdien al vele malen is geïncarneerd. Ook nu zijn er velen die deelhebben aan de energie die ooit Jezus van een godsvonk voorzag. 

"De wederkomst van Christus op aarde" is al druk bezig, het zit niet in de terugkeer van een persoon, maar het draait om heel veel mensen die deelhebben aan de hoge energie die hij destijds vertegenwoordigde. Anders gezegd zijn er nu een flink aantal mensen die nu op een vergelijkbaar energetisch niveau zijn als Jezus destijds. Die groei naar hoge energie in de veelheid van personen draagt bij aan de verhoging van het trillingsniveau van de aarde, de overgang van het Pisces- naar het Aquarius tijdperk, de term die de astrologen van de oude Perzen aan het voor hen toekomstige verschijnsel gaven. De mensen moeten zelf dat energieniveau verhogen door hun gedrag te veranderen en niet wachten op iemand die het allemaal wel even voor ze zal regelen. 

De 64.000 Boeddha's dragen de nieuwe tijd, de rest van de mensen volgt later, in hun  eigen tempo, er is geen haast, alles loopt op tijd -- want er is geen tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Earth Calling Niburu! Earth Calling Niburu!

De laatste dagen zie ik regelmatig teksten van Niburu op Facebook voorbijkomen over contacten met buitenaards leven. Is dat nou zo bijz...