vrijdag 2 september 2011

64.000 Boeddha's: van "Ik" naar "Wij"

 De hoofdtaak voor de mens is het loslaten van het ego, hier gebruikt als verzamelnaam voor alle eigenschappen die samenhangen met het hebben van lage energie. Al het streven naar macht, geld en status en alles dat door de individuele wil wordt nagejaagd, valt onder activiteiten van het Ego. De wereld is nu in de overgang van persoonlijkheid naar goddelijkheid – waar kies je voor?

Het ego wordt traditioneel in het oosten als een ui gezien. Bij het loslaten van het ego worden van die ui schillen afgepeld, net zolang totdat er niets over is gebleven. En dat is het uiteindelijke doel. Dat loslaten van/door het ego is een heel zwaar proces, het bestaat namelijk uit een serie nieuwe perspectieven die er voor moeten zorgen dat mensen zonder angst voor wat dan ook leren leven. Het loslaten van het ego is in hoge mate gelijk aan het loslaten van angst. 

Wil deze poging om de mens van persoonlijkheid naar goddelijkheid te laten overgaan, slagen, dan zijn er 64.000 Boeddha’s nodig, dus 64.000 mensen van hoge energie, mensen die in de bovenste laag van het zevende chakra kunnen leven. Op een bevolking van 7 miljard mensen stelt dat niets voor, zult u denken. Nou, in de afgelopen eeuwen zijn er slechts een stuk of tien geweest waarvan een aantal in een ver verleden leefde en niet bekend zijn gebleven. Hun namen zijn vergeten. Ze leefden op alle continenten (even afgezien van Antarctica.) 

De meest recente poging is Atlantis geweest. De Atlantiërs bleven echter veel te veel in het ego hangen. De Bovenwereld heeft dat stopgezet; in een uur tijd was Atlantis en haar bevolking ten onder gegaan. Vreselijk voor de bewoners? Ja, maar op goddelijk niveau was het duidelijk dat het zou gebeuren; op menselijk niveau drong de ernst van de zaak niet goed door. De ademhaling stopte, de godsvonk werd teruggetrokken, de materie verdween in vuur en water. In tegenstelling tot de vorige keer gaat alles momenteel goed, alle 64.000 Boeddha’s zijn onder weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Earth Calling Niburu! Earth Calling Niburu!

De laatste dagen zie ik regelmatig teksten van Niburu op Facebook voorbijkomen over contacten met buitenaards leven. Is dat nou zo bijz...