donderdag 25 augustus 2011

De spirituele GGD: Geven, Gunnen & Delen

Er vindt een soort van "troepenconcentratie" plaats van hoge en lage energie. Nogmaals: de lage energie is de energie die aan het verdwijnen is. Mensen die zich nog steeds door lust, winstbejag, materialisme en angst laten aansturen, houden die lage energie in stand. Da's niet erg, want iedereen is lage energie geweest -- oordeel niet! Het is een kwestie van leren en de lage energie is gewoon nog niet zo ver. De hoge energie daarentegen houdt zich steeds meer bezig met Geven, Gunnen en Delen: De spirituele G.G.D. 

Mensen met hoge energie worden niet gemotiveerd door de drijfveren van de lage energie. Niet zo heel lang geleden traden mensen in het huwelijk om samen materie te verzamelen. Maar in de afgelopen jaren ziet men dat het aantal scheidingen enorm is toegenomen - wie is er nog getrouwd, vandaag de dag? Wat is er gebeurd? In de jaren voor het begin van de opkomst van de Aquarius energie werden huwelijken om economische redenen gesloten, samen kijken of er een steeds groter huis gekocht kon worden, een grotere auto, enzovoorts - geld, macht en status. Wie herinnert zich 1 v/d 8 met Mies Bouwman nog? Dolle vreugde bij het winnen van nóg een koffiezetapparaat! Zo zat de maatschappij in elkaar, het was niet anders.


Voor de scheiding is één van de partners doorgegroeid van lage energie naar hogere, de andere is stil blijven staan in de lage energie. Hun belevingswereld ligt is ver uit elkaar komen te liggen omdat de één achter een nieuwe auto aan wil, en de ander het niets interesseert, die heeft het te druk met de yoga of de tai-chi. De een leest over spirituele ontwikkeling, de ander over de ontwikkelingen op de kapitaalmarkt. De één wil zich verder ontwikkelen in het niet-materiële, de ander blijft zich op materie richten.

Na de scheiding de partner zich aansluiten bij iemand van gelijkwaardige energie: de één gaat op zoek naar een partner om opnieuw bezit te verzamelen, de ander zoekt een partner om zichzelf verder te ontwikkelen. Men vindt elkaar in grotere verbanden; er zijn clusters ontstaan die in feite de maatschappij verdelen. 

Degenen die bang zijn dat al hun bezit waar ze zo hard voor gewerkt hebben, zal verdwijnen, slaan de handen ineen; het zijn tenslotte economisch zware tijden. Welbegrepen eigenbelang, maar dan georganiseerd in grotere verbanden. De andere groep echter gaat steeds meer handelen volgens de spirituele G.G.D.: Geven, Gunnen & Delen. Die mensen leren steeds meer om uit hun angst te komen en vanuit liefde te gaan leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Earth Calling Niburu! Earth Calling Niburu!

De laatste dagen zie ik regelmatig teksten van Niburu op Facebook voorbijkomen over contacten met buitenaards leven. Is dat nou zo bijz...