woensdag 24 augustus 2011

Yin & Yang is een kosmische wet

Al dat er is, is verdeeld in een mannelijk deel, actief en op expansie gericht, een yang deel dus, en een yin deel, primair voedend van aard. Na een periode van activiteit (yang) moet een periode van rust volgen (yin) om weer op krachten te komen. Yin gaat over rust, voeding, drinken, slapen, recupereren. Yin is een energie die in verschillende culturen bekend staat onder namen als Sophia, Isis of Quan Yin (= de bron van yin.)

Sinds het begin van de creatie van de ons bekende kosmos draaide het heelal en de activiteit op aarde hoofdzakelijk om expansie. Op menselijk niveau is dat het vergroten van macht en invloed, het opstapelen van geld. Onder wetenschappers heerst het idee dat er een oerknal is geweest en dat sindsdien het heelal met een gigantische snelheid naar alle kanten uitzet. 

Maar niets kan eindeloos expanderen, er moet op een bepaald moment weer rust komen en yang moet weer krimpen. Die tijd is nu aangebroken. Die verandering naar yinne energie is ingegaan in het begin van de jaren '90 en zal doorlopen tot in 2026, pas dan is de Aquarius energie volledig losgekomen van de Vissen-energie die de laatste 2.000 jaar de boventoon voerde: oorlogszuchtig, wraakzuchtig en materialistisch. Er is een omslagpunt dat door velen met angst en beven tegemoet wordt gezien: 21 december 2012 (er is nog een interpretatie van de Maya kalender, zie zegt, dat het omslagpunt op 28 oktober van dit jaar ligt). Dat moment is nu (6 juli 2012) al geweest is en wel op 6 juni j.l.

De angst en het beven komen voort uit de verwachting dat de wereld zal vergaan. Ja, dat klopt wel, maar slechts gedeeltelijk. De lage (Vissen-) energie zoals die ook in eerdere stukjes werd omschreven, zal het loodje leggen. Het trillingsniveau van de aarde stijgt zodanig, dat de aarde voor veel mensen onleefbaar wordt. Dat uit zich in ziekte en dood. Daarom moeten mensen leren om de materie, hun ego en de voor anderen schadelijke handelingen op te geven. Dat proces is nu gaande en heet "economische crisis".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Earth Calling Niburu! Earth Calling Niburu!

De laatste dagen zie ik regelmatig teksten van Niburu op Facebook voorbijkomen over contacten met buitenaards leven. Is dat nou zo bijz...